ANANASUL PAIN DE SUCRE
ESTE ORIGINAR DIN AFRICA DE VEST ,ARE O FORMA DIFERITA FATA DE CEL CUNOSCUT DE DUMNEAVOASTRA ,ARE O FORMA ALUNGITA.ASA CUM SUGEREAZA SI NUMELE ESTE DULCE ZAMOS, AROMAT, COAJA ESTE SUBTIRESI CULOAREA VERDE INCHIS.CULOAREA VERDE A COJII SA NU VA DUCA IN EROARE .EL SE POATE CONSUMA IMEDIAT DUPA ACHIZITIONARE .UN MARE AVANTAJ ESTE LIPSA MIEZULUI FIBROS,SE CONSUMA IN TOTALITATE FARA A TREBUI INLATURAT COTORUL FIBROS CA SI LA ALTE SOIURI DE ANANAS.
FRUCTUL SE TAIE IN 4 , SE TAIE CU GRIJA PE LANGA COAJA DUPA CARE SE POATE FELIA CA SI UN PEPENE
ANANSUL ESTE O SURSA DE VITAMINE SI MINERALE, COMPUSI BIOACTIVI ,FIBRE ALIMENTARE SI NUTRIENTI.
ESTE BOGAT IN VITAMINA C,MANGAN, TIAMINA,B6.
CONSUMUL DE ANANAS IMBUNATATESTE DIGESTIA ,REDUCE INFLAMATIA DIN ORGANISM,REDUCE STRESUL OXIDATIV ,BENEFIC PERSOANELOR CU AFECTIUNI ONCOLOGICE,AJUTA LA PROTEJAREA BOLILOR CARDIOVASCULARE SI A OBEZITATII.
PERSOANELE DIABETICE SA EVITE CONSUMUL EXCESIV DE ANANAS FIIND UN FRUCT DULCE
ANANASUL PROASPAT ESTE O GUSTARE SANATOASA ,POATE FI CONSUMAT SUB FORMA DE SMOOTHIE,PRAJITURI , GATIT CU CARNE,LA GRATAR,CARAMELIZAT,INGHETATE ,SALATE DE FRUCTE