Rodiile au fost apreciate de secole pentru frumusețea, aroma, culoarea și beneficiile lor rafinate pentru sănătate. Exteriorul fructului: - culoarea pielii variază de la roșu mediu la roșu intens, cu un aspect proaspăt asemănător pielii. Abraziunile de suprafață și rugina nu afectează calitatea fructelor. Interiorul fructului: - este umplut cu minuscule arili comestibile dulci, suculente, de la roz intens până la roșu, încadrate în jurul unei singure sămânțe, unghiulare, tari. Rodiile khandari comercializate de noi au o culoare rubin strălucitoare și un gust dulce. Răsfățați-vă cu rodiile noastre roșii delicioase și sănătoase, culese manual la apogeul lor de coacere pentru aromă și nutriție maximă. Rodiile noastre roșii sunt îndrăgite de pasionații de fructe pentru gustul lor dulce și arilii (bobitele rubinii) suculente, pline de antioxidanți și vitamine. Curiozități despre rodii ! Știați că: - Istoria rodiei are originea în Persia antică. Se crede că rodia este unul dintre cele mai vechi fructe cultivate, cu primele înregistrări datând din 100 î.Hr. în Persia antică. - Sucul de rodie poate fi folosit pentru a prepara supe, jeleuri, sorbete, sosuri, precum și pentru a aroma prajituri, mere coapte și alte deserturi. - Rodiile aparțin familiei fructelor de pădure. - Pomii de rodie pot trăi peste 200 de ani. - Rodiile sunt un superaliment! Sunt bogate în vitamina C și potasiu, o sursă excelentă de fibre și au un conținut scăzut de calorii. Nu numai că sunt delicioase, ci și rodiile sunt unul dintre cele mai sănătoase alimente pe care le poți mânca!